Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för hållande på kanten av en fyr


det handlar mycket om vägar nu
nybyggda på sumpmark eller gamla inkörda
som nån slags fildelning, fast laglig

frågan om körkort ständigt närvarande
fast frånvarande
återkommande mindre inbördeskrig utan beundran
men med mycket kärlek
som ett bevis på förstånd och värdet av att hålla ihop
isär
i
s
ä

r


och diskmaskinen fortsätter ropa nothing else




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-27 13:51



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
lyssna noga, var det inte she's something else
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP