Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens förklarade ord 2012 11 27 - statusjakt






Statusjakt
måste väl vara en sådan där 42-fots yacht
som bara riktiga filmstjärnor har.

En jättelik båt vilken liknar ett mindre skepp,
med rum för många stjärtar både uppe på däck
som nere i salongen, hytter med plats för
ett helt fotbollslag och deras familjer.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-21 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP