Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katekes & bonusmaterial - limerick

 

Vi har husförhör hemma vid Issar

av vår domprost som nogsamt förvissar

att vi ber till vår mat

tar vårt vin till oblat

och sen siktar i kors när vi kissar




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-27 22:11



Bookmark and Share


  Schizooliza
Skratt!:)
2013-03-02

  lodjuret/seglare VIP
Ricken täcker in allt utom begravning, konfirmation, bröllop och dop. Annars bra.
2012-11-27

  Federico Romano
Rolig..
2012-11-27

  Anders Nordlander VIP
bra!!!
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP