Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildkaninerna

I somras såg jag vildkaninerna
här utanför
Jag log varje gång jag såg dem
De var ytterligare ett tecken på att
livet är till för att levas
Jag befann mig redan i eufori
Jag kände redan att jag levde
ända ut i fingerspetsarna
Men med hösten kom kylan
och mörkret
Vildkaninerna syntes till
allt mer sällan
Nu ser jag inte till dem alls
och känslan av eufori
och liv ut i fingerspetsarna
är lika försvunna




Fri vers av maverick
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-27 22:46



Bookmark and Share


    Oak VIP
De har något, vildkaninerna, det har din text gemensamt med dem
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

maverick