Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som ingen riktigt förstår sig på

Tåren bakom mitt öga finns där, jag känner den, hela tiden.
Ett kej fick jag till svar, jag får inte glömma den glada gubben.
Är det ett spel vi spelar? du och jag.
Är det ett spel vi alltid har spelat, och alltid kommer att spela?
Det där spelet då ingen vet, då vi tar oss fram i snigelfart.
Eller kanske du redan vet?
Är det här spelet du spelar? jag kanske redan har förlorat.




Fri vers av NLisa
Läst 224 gånger
Publicerad 2012-11-28 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NLisa
NLisa