Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidpilens asymmetri

det enda som fanns kvar var hans vilja
och hoppet
tidpilens asymmetri evigt så sann
viljan dog sakta men hoppet återstod
han insåg att
det enda som tillät hoppets förlust
var att släppa taget
att acceptera sorgen in i hans hjärta
och att kanalisera denna över att överleva
men hur?




Fri vers av PolyMathWolverine
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-28 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine