Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är mitt allt.

dra mig nära dig
omslut mig
fyll mitt inre
med bara dig

bli mitt allt
kom och bli
vill va nära dig
för du är mitt allt




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-28 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint!...
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp