Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets färger

Vi önskar regnbågens mönster
utanför vårt fönster

om jag inte detta kan få,
ge mig vitt då

vore det att önska stjärnorna ner,
att livet åter mot dig ler?

men, snälla, skiffergrå
jag kan väl få

om inte ens det kan gå,
vad då återstå...?

vad värre är...
ingen färg mig när

för tomhet fyller mig...

hur är det med dig?






Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-28 21:35



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
tomheten kan vara som en paus i musiken.. det viktigaste av allt

2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten