Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogvaktaren





skogvaktaren
vänder stigarna
från utanom
till inanom

stigar möts
i förtäljandero

däri fåglar
väver reden

reden av kvistar
ur markers steg

bävrar
bygger dammar

till fjällens
regnbågsstjärnor


skogvaktaren
andas in
stigarnas vita

stjärnspann


tänder lägereldar
till

frysande
tassar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-28 23:47



Bookmark and Share


  Elwania
Metafor behovet i mig sätter genast fart att skapa länkar till självet
2012-12-04

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina och djuplodande!
2012-12-04

  Yrre VIP
Så berörande vackert, man blir nästan andlös av alla bilder som frammanas, tack!!
2012-12-04

  ULJO
Som magi flyter dina ord i texten. Stämningsfullt och vackert
2012-12-04

    Birgersdotter VIP
Vacker fin text
2012-12-04

    ej medlem längre
Flödande
levande
andande
ord
2012-12-01

  Änglaögon
Känner mig delaktig i din fina "berättelse".
2012-11-29

  Linda CH VIP
Vilken öm dikt fylld av värme!
2012-11-29

  lisa"puzzle"svensson
vackert och på något sätt trösterikt
2012-11-29

    ej medlem längre
en dikt så fridfull, fylld av vacker mystik
2012-11-29

    ej medlem längre
En dikt fylld av stilla musik. Jag känner mig plötsligt fridfull när jag läser den.
2012-11-29

  Lars Hedlin
Magiskt i alltet
2012-11-29

    ej medlem längre
Som alltid fångar du in mystikens guld.
2012-11-29

    ej medlem längre
tycker mycket om denna mjuka dikt
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser