Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten motarbetas hårt i instängdhetens landskap

Motståndet mot yttrandefriheten fortsätter
sanningens olika budskap är inte välkomna
lögnen gormar vrålar svär högt då den avslöjas
den tål inte ljusets kraftfulla strålar över sig
ty den älskar leva i mörkläggningens byggnad
full utav vinklingar som sen sprids för vinden
allt för att lura vilseföra människors hjärnor
om man ifrågasätter är mycket kritisk & vågar
ha en annan åsikt tankegång & utalar sig högt
kan man snabbt bli nedtystad med munkavle
eller om man formulerar sig "fel på blad"
då får man vara redo på att bli borttagen..
man kan verkligen undra varför detta sker
är det bara så enkelt att "sanningen stör"
att ljuga lura vara falsk verkar vara bättre
då blir man omhuldad kramad & hyllad!
är man ärlig i sitt uppsåt & talar klarspråk
står för sanningen visar att man värnar om den
då blir man bemött utav pajkastningar
även det "goda hatet" som de korrekta
så gärna sprider omkring sig dagligen
en sak som är säker & det är att håller
man inte med alla lögner som pågår
då blir man utkastad ur pk klubben!
vilken befrielse att jag aldrig strävat
efter att bli klappad medhårs eller bli
upphöjd utav dess inbördes beundran folk
bryta nya marker är mitt motto
lyssnar på inre rösten som säger:
fortsätt stå upp för det du tror på
vik inte för krafter som försöker
stoppa hindra din framfart
friheten går vid din sida
den ger aldrig upp!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-04 11:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lagt in Twitter.
2021-01-12

    lydriket
Det vi ser idag är en koordinerad attack mot yttrandefrihet, precis som du beskriver.

Kampen om makten över www. blir nästa stora sammandrabbning.

"The Great Reset" överlever inte utan censur.

2021-01-11

  Flicis VIP
Tyvärr så är de sant som du tar upp i din text. .. en får inte skriva eller säga något som inte anses vara "rumsrent". Försökte få nyhetskanalen Väst på SVT att ta upp ett intressant ämne. Men istället så sjapplade de bort innebörden i det som jag skrev till dem och de skapade en nyhetsgrej på vad jag hade skrivit. Men som du skriver - så såg Väst till att förvränga det och få det jag sade vara oacceptabelt. - Heja på och fortsätt skriv om den obarmhärtiga verkligheten.
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP