Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Markerar stöd både för förföljda kristna i Mellanöstern och för Israel! Mitt hjärta sjunger av glädje och utropar shalom!


Vilket jubel då ni seglar in i Israels hamn

Älskade skeppet Elida som nu snart
är framme vid Israels vackra strand
ni kommer att glädja och uppmutra
bli välkomnade med vänlighetens hand

Vita segel syns på öppnade varma vatten
ni är ledda av guds änglars vida famn
ljuset ifrån ovan för er stadigt framåt
vilket jubel då ni seglar in i Israels hamn





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-10 13:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig ironi
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP