Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer densamma igen

Alla människor vi möter
dem vi öppnar hjärtat för
vad som än oss händer
om det lever eller dör
finns det spår i kammaren
som hjärteroten rör

Alla brustna drömmar
de vi satsat järnet på
som så grymt har skadat
när vi inte kunde gå
inte genast kunde lämna
inte kunde rätt förstå

Det kommer andra tider
då det äntligen blir rätt
du möter den som villigt
och varsamt i sitt sätt
når ditt hjärtas blodomlopp
som syre - friskt och lätt




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 663 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-11-29 07:08



Bookmark and Share


  beli
Oerhört vackert formulerat ... Älskar det :)

2013-02-23

  Linda CH VIP
Mycket bra! Applåd!
2013-01-04

  Lynx63 VIP
Gillar :)
Super fin bild...
2012-12-03

  Lovisa Lindbom
Intressant text om relationer. Men det är inte alltid enkelt. Relationer kan också lära oss något om oss själva-en spegelbild. Förhoppningsvis är den spegelbild du får av dig fin. Om inte så är det kanske dags att bryta relationen och hitta nya- harmoniska - som når ditt hjärtas blodomlopp.
2012-12-01

  Engel
Precis vad jag behövde höra! :)
2012-12-01

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Fin text, tredje stycket är något att sträva efter att vara för varandra. Kommer att tänka på följande uppmaning:

http://stewardshipresources.files.wordpress.com/2012/11/coffee-hour-caution.jpg

2012-12-01

  Palett
Fin text !
2012-11-29

  Gunnel Eriksson VIP
Enkla, korta ord i rimmen.
Mycket bra!
2012-11-29

    ej medlem längre
Bra budskap och rim !!!
2012-11-29

    Max Poisé
Jäkligt bra text Anna!
2012-11-29

  lisa"puzzle"svensson
känns igen...fint
2012-11-29

  poetryGirl
Fint, och jag har varit med om det
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*