Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsked

 

 

 

 

inför natten


pennans udd vilar
uti raders andning
 skälvande saknad vekna

 

 ögons förseglade
slutna läppar

förkrymper mitt hjärta
släcker mitt ljus

 

inför natten
klär jag orden
i flor

betårar
aldrig vaknad
dröm som blekna

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-03 16:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint du skriver här!
2012-12-04

  Änglaögon
Gillar dessa fina rader.
2012-12-03

  sommarmoln
Vacker...
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight