Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ängel.

du vinge
gränslös
och fri

virvla med mig
du himmelsvid
ljuvliga ljus
stråla omge

freda mig
sov mig till ro
bevara mig

du ängel
ditt sken
du värmer
helar

du ljuvliga ljus
älskade skydd
du vinge
sov mig till ro.




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-29 19:50



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så mjukvacker
stark andas din bön
och vingen är så oändligt vacker
2012-11-29

    ej medlem längre
fint
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp