Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- rofylldhet -


DET VAR DÅ...

Det var då, vid den tiden

då allting var orört

luften doftade kärlek

himmelens stjärnor lyste

över en stillsam jord

blommornas stänglar

strävade uppåt mot skyn

där isekternas gästabud

smittade av sig av frömjölets gåva

en ny dag, en ny tid i vardande

när vinden sveper över jorden

i tidevarvets gång.

Arlöv
Erna Frank

 

 




Fri vers av erna frank
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-29 19:52



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
ja, en stilla och vilsam text
vackert minne
2012-11-29

    ej medlem längre
så fin Erna - tack..
2012-11-29

    ej medlem längre
stilla, vacker återblick..
2012-11-29

    ej medlem längre
Så vackert poeterat
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust