Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort

du kanske skriver vackert
du kanske skapar hopp
du beskriver tappert
med så välformulerade meningar
som polerade stenringar
inget hopp existerar utan antonym
och det vet väl du
man får små mirakel, små hintar
men bara text, inget ljud
i din bubblas kontext, du står och vinkar
inbakad av en bokstavlig mur
konstruerad och memorerad
inskrivna på ett nytt djup
kul att beskrivningen av dig
kan påminnas om en gud




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 23:44



Bookmark and Share


  Zackari
Lättsamt och fint.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster