Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En svår förlust.


Väskan

Du går lugnt längs stranden

med väskan full av lyckliga minnen.

Den är inte tung, känns trygg i handen.

Men du snubblar över en sköldpadda;

faller, slår i höften, väskan går upp.

Minnan rullar ut över stranden

ouppnåliga... borta

Nu är du invalid

och det kan bli svårt

att fylla en ny väska...

U.E.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-30 23:44

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
Så fyndigt tragikomiskt skaldat, bravo
2015-03-04

    ej medlem längre
känns som om du beskriver något med ålder att göra, väldigt bra dikt!!
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram