Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppmärksammad text 2012-12-02 och 2012-12-07


Leendet

Jag kan göra allt
för ditt leende

Jag tänker på dig
med glädjekärlek

Du är så liten
men tiden stannar
när jag träffar dig

Jag kan dansa
flera timmar
för ditt leende




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 2944 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-01 00:29



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Åh! Glädjekärlek. Vilket himla bra ord!
Känner ofta den känslan men inte hittat något bra ord.
Tack!
2012-12-07

  SatansSon VIP
Det vsar en fin dikt om vad en älskads leende kanm betyda.
2012-12-07

  Den lilla sjöljungfrun
Så fint du fångat det rena och oförstörda
som berör så djupt
nytt liv ............


2012-12-02

  Eva Langrath VIP
Glädjen över det lilla barnet är en av de största gåvor vi kan få, fint skriftat.
2012-12-01

  walborg
Just så är det.
2012-12-01

    ej medlem längre
en fröjd att läsa
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind