Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vår kyss så börjar våra liv






Med din kyss så börjar mitt liv

Jag önskade innerligast att dö

Men vår kärlek var vild och fri

Vi släppte loss vår heliga vrede

och kanalerna in till Gud öppnades

Vi studerade våra katter, och till

slut blev vi som dom; sanna och vakna

Med min kyss så börjar ditt liv,

och vi älskar djupt inne i skogarna

och föds på nytt i passionens frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-01 03:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2012-12-01

  Federico Romano
Il Bacio är Importante..
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP