Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Label, darling


jag önskar att jag kunde
sätta ord på dig

stämpla dig med
been there – done that

det vore bra för hjärtat
som all bran för magen,
ungefär



logiken är klar,
den har alltid
varit min

som handen i handsken
du vet hur jag menar

men blodet i hjärtat
är rödare än någonsin
och vill mer
än någonsin



logiken är klar,
säger jag ju

ni ser inte övertygade ut
och kramar mig alltid
extra länge innan ni går

det syns i dina ögon, lilla vän



kastar macka
från klipporna

om jag klarar fem studsar
då lovar jag

en

två

tre

fyra

fem



om jag klarar sex studsar,
menade jag så klart




Fri vers av San
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-02-16 01:18



Bookmark and Share


    n.
fan, kompis.
totalt jäkla genomhärligt.
2006-02-16

  Andreas Safer
Fösta dikten på länge jag int ekommit på nån konstreuktiv krtik till:)
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

San
San