Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaget befinner sig nu i en ålder av 115 år och livet går av bara farten. Texten har legat i utkast sedan 1/12 2012. Året då allt skulle gå åt pepparn. Men vi går i alla fall mot mörkare tider och det är ju i vilket fall som helst en sorts upplysning.


Anpassningssvårigheterna är uppenbara






Vi har inte bara ungdomen bakom oss
även medelåldern
stenåldern samt kraftåldern.

Ju äldre man blir, säger mor, desto fler
faller likt käglor kring ens egen gestalt
och man har att blott anpassa sig.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-29 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP