Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig

 

isande kallt

skänker min tanke

f j ä r r v ä r m e r




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 500 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-01 13:32



Bookmark and Share


  sommarmoln
Vackert...
2012-12-12

  Lena Själsöga Keijser
tre rader vilka innehåller oändliga vidder
2012-12-03

    ADI Nehlin
fin..fjärrvärme kan vara mycket bra
2012-12-01

    ej medlem längre
Tycker:

"skänker min fjärrvärme",

passar bättre (utan jaget), känner denna någon.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson