Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
November möter december...


I vita månskensvidder

Står vacklande i snön,
söker vägar framåt

Snöstormen yr,
likt livets orkan

Förnimmer din närvaro...
Är du här?

I snödimman
smälter början och slutet samman

Ensam i fullmånenatt,
utan vägar,
med vacklande mål

Vrider och vänder mig om,
söker dig i natten

I den inre backspegeln ser jag...
småler,
pulsar vidare
i vita månskensvidder

Närmar mig dig...

Mellan blått siden kroppen värms,
bakom tunga ögonlock
ser jag dig tydligt

Överallt ser jag dig,
för att du ser mig

Visst är du väl här?




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-01 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten