Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tror...






...på att Kärleken finns i ditt inre
så kommer dimmorna att skingras

kring din själs lustgård

inte direkt kanske

men det kommer att h ä n d a
Du kommer att lysa igen!

Du ska älska och låta dej älskas
Som du är skapt till.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-01 18:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2012-12-02

    Katta70 VIP
Åh så vackert och ihop med bilden förstärks texten ytterligare.
Perfekt!
2012-12-02

    ej medlem längre
Dina ord om kärlek känns så varma och hoppfulla.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP