Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på att jag ska bli galen och göra något korkat

Går omkring här i askorna
Vem startade en eld precis under mina skor?

Det kändes som om någon ropade
även fast än dess mun var stängd
Jag ville så gärna säga hej
men jag var så rädd att ingen skulle svara
undrar
tvekar -
tänk om jag bara skulle helt enkelt sända?

det sker en dov reaktion
handlar med ett explosivt material
det händer saker även om man inte agerar
det har möglat på min kudde med svart
avundsjuka

hon byggde sitt hus på en kulle av granater
stackars sate, men jag kan inget göra
jag måste nämligen upp här
och gräva ner ett lik

känns som om jag har huvudet under en giljotin
vart vänder man huvudet när man är omringad av lögner?
de är besatta av mig och de avskyr mig
alla verkar ha anledningar att överdriva

hatar dem som jag hatar mig själv ibland
varför lever de inte upp till mina förväntningar
likaså jag

men alltså även i världsistorien

Det känns ju som att ingen aldrig riktigt brydde sig
innan de stod i lågorna




Fri vers av the fool on the hill
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-01 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill