Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din passion är din eld


Beslut







Bestäm dej för att göra det

allt det som du vet

innerst inom dej är rätt

ge inte upp



du kommer falla

du kommer åka på stryk

men i och genom ditt beslut

har du omätliga energireserver

oerhörda resurser av helig kraft



gå din Själs väg

lär dej lyssna till Rösten inom

och lev Kärleken

tids nog kommer mäktiga vänner

att sluta upp kring dej.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-01 22:33



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Hel häftig text! full av sanna ord..
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP