Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avundsjuk

och vägar som endast leder fram till fler korsningar
jag orkar inte tänka, ville ju bara visa hur fort jag kunde springa
nu syns det igen som om jag är dålig på allt och
hon slog mig igen, hon slår mig alltid fast än jag har längre ben än vad hon någonsin kommer få
jag håller om henne vänskapligt för mina demoner är
fastknytna i mina skosnören
vi låtsas tills dagarna vi inte har några ansikten kvar



vem kan åta sig uppdraget
att låtsas utreda elden?




Fri vers av the fool on the hill
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-01 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill