Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar inte dö

De kommer att se alla fulheter på min kropp
Alltså, jag föddes aldrig vacker så vi behöver inte låtsas mera
Jag var ett tjockt litet barn, så alla som säger att jag är smal kan dra åt helvete
Och du, kära vän, du ljuger, för du är besatt av mig
Det är faktiskt lite ironiskt hur du verkar jaga mig tills du skrämmer iväg mig


Men säg inte det som står där över till någon

Jag vill stanna egentligen, men döden har huggit en skåra i mitt ben
Hans dolkar har satt fast mig i marken och just därför måste jag springa för att riva upp såren
Jag är en idiot gånger tusen
Men i alla fall fortfarande anses jag söt
tur för mig


om du avslöjar mina hemligheter måste jag bannlysa dig från mitt liv, för att ingen ska någonsin veta förutom de som slutat tala~




Fri vers av the fool on the hill
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-01 22:49



Bookmark and Share


  Sonia
Jag älskar hur du skriver. Det är så rått och ärligt, som en käftsmäll.
2013-01-03

  Larz Gustafsson VIP
För mig är det primära vad som händer med min ande, inte med min kropp. Och då syftar jag på den tidpunkt när anden lämnat kroppen.
Anden lever vidare i evighet. För den som tror på Jesus innebär det en evighet i himlen.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill