Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Snötäckta gator i ett magiskt vinterland
Tiden har frusit till is som allt annat
Jag kryper närmre och tar din hand
Är så glad att det är med dig tiden har stannat

Du värmer mig när kylan tränger in
För din kärlek den är äkta och sann
Jag är så lycklig över att du är min
Du får min vardag att bli attraktiv och färggrann

Du lyser upp mitt liv när solens strålar inte når fram
Till och med månen blir matt
Du är som en drog, din glädje är smittsam
Jag har äntligen hittat livets dyrbaraste skatt





Fri vers av Dyrbye
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-02 00:57



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Fantastisk dikt! Jag älskar raden: "Är så glad att det är med dig tiden har stannat" :)
2013-01-28

  Lars Hedlin
Jätte bra skrivet!
2012-12-03

  SatansSon VIP
Rikgttigt bra. Du är bra på det här med rim.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye