Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortsprugna klockslag- vilsen tid


tiden har sprungit iväg
och jag kan inte minnas
timmarna som gått

beroende
slösa tid
ingenting
inget tidsfördriv

kommer inte ihåg nåt

vissa minnen
från då och då
ibland kan de komma
ibland kan de gå

blundar
stänger ute
slutar att lyssna

stilla

allt har tystnat




Fri vers av Dyrbye
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-02 05:45



Bookmark and Share


  Filippa Jacobsson
Gillar skarpt...Jättebra!
2013-01-22

  Lars Hedlin
Stark text! gillas
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye