Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykt

flyr från mitt inre
från det yttre
från allt ordnat kaos

letar efter svar men finner ingenting

jag famlar
svamlar
dyker ner i en ouppfattad realitet
eller är jag bara tillbaka
där allt började?




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-02 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindurinn