Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Snö

Snön som föll för så kort tid sen
är redan svart
vi är så bra på
att smutsa ner det som är rent




Fri vers av Lucien Wormwood
Läst 274 gånger
Publicerad 2012-12-02 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucien Wormwood