Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKITER I VAR DU LIGGER

Jag skiter i var du ligger

på vem du ligger när du ligger

underst eller överst

vem som mottar dina himmelsblå dunster

Jag skiter i de löften du brände in i min hud

det finns transplantationer

Kyssmärkena på din skjortkrage

efter tisdagarnas tennismatcher

mobilsamtalen ur garderoben

Din förnöjda spegelbild när du ryktade dig

om morgnarna

och fotot på henne i de rosa morgontofflorna

i solstol på vår balkong

Du är som ett matelasserat täcke

Om det är anddun

sjöfågelsfjäder eller fiberfill i stoppningen

vet jag inte

du anlände utan varudeklaration och tvättråd

och jag skiter i det

Jag har övergått till filt




Fri vers (Fri form) av Akvamarin
Läst 592 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-12-03 10:29



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Stark och känslosam med ett underbart slut! Bokmärker
2015-09-08

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra formuleringar.Alldeles utmärkt
skrivet!

TBG.
2015-09-08

  Anya VIP
Tycker om drivet och ilskan som jag känner genom skärmen. Mycket bra!!!
2015-09-07

  S.A.I. Steve Lando
haha helt suveränt underbar!
2013-04-18

  Mona Nordkvist VIP
Så skönt att komma fram till att det är bättre med filt!
2013-03-31

  Per Blomqvist
Skön
2013-01-17

  Johannes
Jag uppskattar känslan du förmedlar: raseri.
2012-12-07

  © anakreon VIP
Ett utomordentligt reningsbad
för ett besudlat känsloliv.
Applåden ekar.
Calle
2012-12-05

  Annika Persson
Det är alltid bra att bry sig.
Det är så jag menade.
2012-12-03

  Annika Persson
gul filt SU


2012-12-03

  Madeleine Richter
Bra rutet! När du ryktade dig om morgnarna ...
2012-12-03

  Regn & Grus
"jag skiter i de löften du brände in i min hud
det finns transplantationer"

Alltid en och samma kärlek
har jag blivit lärd.


2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Akvamarin
Akvamarin