Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö mina vänner - snö

lika självklart
som våren knoppar träd
seglar flingor
från stålblå himmel
påträngande nonchalant

hatkärlek
vill täcka hela landet
med fullt mandat
livsduglig fyller den
färdvägar mina

halsar svårmod
smuttar frid

plockar upp
en flingas fullkomlighet
förevigar dess bräcklighet
unik som du

det är vinter nu















Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-03 11:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA underbart skrivet :)
2012-12-04

    ej medlem längre
man häpnar..så utomordentligt vackert skrivet..
2012-12-04

  ULJO
En vacker hyllning till vintern, strålande diktat

2012-12-04

    Birgersdotter VIP
ja-unik som du,,,
2012-12-03

  Linda CH VIP
Fantastiskt vacker! Applåder!
2012-12-03

  Angel of love
Ja snö och väldig iskall kyla har kommit!
Snön är gör allt väldigt vackert , precis som din text!
2012-12-03

  SatansSon VIP
Tyvärr är det vinter. Jopbigt även om snön kan vara vacker attt se på.
2012-12-03

    ej medlem längre
Härlig dikt
2012-12-03

    ej medlem längre
Här var det snö! Jag sticker ut näsan genom entredörren bara för att inandas kylan.
2012-12-03

  Timah
Det bränns och det känns i kylan. Bravo~
2012-12-03

    ej medlem längre
Den vackraste hyllningen till snö jag någonsin har läst. tack
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP