Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång till aktivismen

Idéernas flod
Jag dyker i ert vatten
Fiskar efter fred på jorden
På kroken:
En petflaska och en död delfin
Tillsammans med ett uppblottnat A4
En rationell våg av känslor träffar mig
Det finns en logik i att kedja fast sig vid ett träd




Fri vers av Elin Ers
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-03 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt! Väldigt tekniskt!
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ers
Elin Ers