Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstå mig aldrig

Missförstå mig aldrig
för om du funderar
Fråga mig alltid
så kanske det klarnar

Om du sedan ännu surar
då har du din rätt att gå
Men säg då aldrig
att du inte fick ett ärligt svar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-03 20:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fair play!
2018-01-09

  Solitaire VIP
Texta detta
på var och ens rygg
på stor och liten,
på snäll och stygg
Då kan vi alla
tillsammans vandra
utan att gräla
med varandra



2012-12-04

  wildrose
Älskar titeln.
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP