Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

En riktig vän
kan fylla dina sinnen
hon delar mer än gärna
drömmar och minnen

En riktig vän
kan man alltid lita på
hon ser livet ljust
när dagen känns grå

En riktig vän
hyllar dig vid framgång
vid motgång står hon där
och hör din dystra sång

En riktig vän
har dig väldigt kär
hon älskar dig
precis så som du är

En riktig vän
är där när livet är hårt
hon får dig att skratta
åt det som är svårt

En riktig vän
lyssnar och vill fråga
hon lindrar din rädsla
och får dig att våga

En riktig vän
kan du ringa till
både natt och dag
precis när du vill

En riktig vän
gör dig väldigt glad
får dig att leva
som blommans blad




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 8514 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-12-03 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken underbart fin dikt
2013-12-21

    ej medlem längre
Man skall ha vänner, goda vänner lyssnar på en å det är kul!
2012-12-09

  wildah
Precis så ska en vän vara! Så vackert om vänskap!
2012-12-08

  Ninananonia VIP
Tycker om...
2012-12-07

  © anakreon VIP
Vänskap är
den vackraste formen av
kärlek!
Calle
2012-12-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!...av denna fina text!
2012-12-07

    ej medlem längre
En dikt från lågstadiet och då passar bilden finfint.
2012-12-06

  Minkki VIP
Tiddelipom! Varm blir man om hjärtat av att läsa din dikt om vänskap :)
2012-12-04

    Teodora
Grymt bra !!!!
2012-12-04

  Änglaögon
Fint om äkta vänskap, gillar.
2012-12-04

  Rise Little One
Hos ULJO kan man lita på :)
2012-12-04

  Linda CH VIP
Härligt sprudlande om vänskap!
2012-12-04

  Eva Helene VIP
Så sant!
2012-12-04

  Lena K Nilsson VIP
Så fint skrivet om vänskap!
2012-12-04

  SatansSon VIP
SDå funmkar en riktig vän.
2012-12-04

    ej medlem längre
Härlig och varm dikt, gör mig glad !!
2012-12-04

  lodjuret/seglare VIP
Hos ULJO kan man räkna med
att starkt få rikligt med besked
i texter hans slingrar sig
likt ormen sig på begärlig stig
ord på rim och det rikligt med
2012-12-04

  anits VIP
Så vackert skaldat om hur
en riktig och ärlig vän är
2012-12-03

  Tarantaran
Så härlig text!!
..och Nalle Puh sade också:
det är mycket trevligare
att vara två
2012-12-03

  Chawa VIP
Så varmt och fint du skaldar! Sannerligen - detta är verklig vänskap!
2012-12-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut
rätt och sant
från början
till slut för
allt ger jag
Dig en: Salut!
2012-12-03

    ej medlem längre
Mycket fint.
Får jag ställa en personlig fråga? - Vem är du mest lik i nallepuh sagan? :)
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO