Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snökyssen.

flingorna yrde
spriten flödade
natten sa sitt

där var du
dina läppar
dina ögon
dina händer
på mig

flingorna yrde
spriten flödade
natten sa sitt
och kyssen fick du.




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-03 22:14



Bookmark and Share


  Federico Romano
Den var fin & öm..
2012-12-07

  ULJO
Stilig kärlekspoesi
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp