Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast den som återuppstått från de döda kan förstå den som återuppstått från de döda








Jag skriver texter om min egen återuppståndelse, pånyttfödelse, genom

kärlekens mirakel, ut ur psykosen, tillbaka till livet... men jag får nästan ingen

respons på dessa texter... men det förvånar mej inte ett dugg.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-03 22:48



Bookmark and Share


  Dufvenberg
visste inte att du mått så dåligt. Har inte varit inne på ett tag:/
2012-12-04

  Bibbi VIP
Det är alltför bekvämt och lätt att sticka huvudet i sanden.
2012-12-04

  Svart svan
Grattis?
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP