Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när?

när slutar man andas

efter man fått

sin sista chans

när slutar man kämpa

efter man gett upp

när börjar man leva

efter man har dött

?

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-04 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna text tycker jag mycket om. Kan verkligen anknyta mig till denna!
2012-12-04

  Sonja Sidorow Lapington
djupt filosofiskt....vackert, tänkvärt
2012-12-04

  hansensson
Intressant den där. Ju mer jag tänker på den ju bättre blir den.
I många fall då botten är nådd är dessa frågor relevanta. Kanske kan jag hjälpa någon med dom? Bra.
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP