Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


sova under stjärnhimmel

Kan en natt som denna

vinternatt

vagga en frusen själ till sömn


kan tidningspapper som madrass
en bro ...som täcke
kännas som modersfamnen

hur illa sargad är vår värld

att någon har en bro som
det enda som skyddar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 737 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-12-04 05:49



Bookmark and Share


  Whero
Tragiskt triggande och tungt.
Alla borde få sova lugnt.

2020-04-16

    ej medlem längre
Det är inte så långt borta
2013-07-11

  Päronsplitt
Stark berörande text om en uteliggares tillvaro som inte går att sätta sig in i fullt ut så klart men som du berör på ett stark vis här. "sova under stjärnhimmel" har fått en helt ny innebörd..
2012-12-08

  Siggesdotter
Det är skakande och ovärdigt alla - gör vi allt vi kan för att hjälpa???
2012-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Det snörper till i hjärtat när jag läser...
2012-12-04

  Änglaögon
Tänkvärda rader.
2012-12-04

    Bo Bjelvehammar
bra närvaro i orden...
2012-12-04

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt text!
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP