Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islossning



En skärva av is sitter fast i mitt hjärta
skaver sticker och bränner

hetare än eld kallare än is
ger smärtan mitt sinne liv

hoppet har kommit
talar med viskande röst

ger själen en gnutta av frid
skärvan skälver smälter en bit

oavsett vägen som kommer
får tid läggas till tid

oron är mättad sinnet vilar
allt tar små små kliv

Skogsfen








Fri vers av Skogsfen.
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-04 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag finner en vaggande trygghet i dina mjuka ord.
2012-12-04

  Änglaögon
vackra och kloka ord-allt tar små kliv.
2012-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Sakta men säkert...vissa saker tar tid...vill behålla dina ord så jag bokmärker...
2012-12-04

    ej medlem längre
vacker, berörande text..
2012-12-04

  Ljusletaren
Så underbart skrivet om en isig skärva i sitt hjärta.
Mycket bra skrivet min vän ... ord som sitter/ kram
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.