Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

collage

det skall komma dagar när åskan går
och regnet

passerar

inom
mig,,,,,,,,,,,,,,att ljust jag finns,

här i mitt nu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,om så bara för ett ögonblick,

när jag reser

mot många vita stränder.

Varje själ är en bok,,,,,,,, och jag tappade något på vägen

en tråd jag måste hitta

där i gruset på gången

någonstans,

skall jag hitta den igen.

Jag vet inte vem du är nu,

eller hur långt du kommit

om saker klarnat för dig,,,,,,,,,,,,,,,,,,jag värmer natten för kärlek

och tankar om en tid som är hel,,,,,,,,,,,,,,,




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 445 gånger
Publicerad 2012-12-04 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén