Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4.


Himmelsljuset
har aldrig tidigare varit
så klart lysande som nu -
som kristallen i min hand
som de intima stunder vi delat
med varandra,
som den fjäderlätta beröringen
av dig
i mitt hjärtas omedelbara
centrum




Fri vers av Quorra
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-04 19:20



Bookmark and Share


  Elwania
du målar så sensitivt med orden
2012-12-05

  mare VIP
Mycket vacker dikt !
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Quorra

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
5.
4.
3.
2.
* Se alla