Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS till psykologen

Hej Gunilla


Du lät lite obekväm i telefon idag,

och jag vill bara säga att det är helt mitt fel.


Jag tänkte inte på att du som psykolog

antagligen har svårt att hantera att folk gråter ibland.




Fri vers (Fri form) av Junibarn
Läst 440 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-04 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är så good (i skrift - och förmodligen i övrigt också)

men terapeuten har ett arbete att sköta.
och gråt-mottagande innefattar arbetsuppgiften
även om psykologer också har känslor...men också verktyg
(som dom pluggat sig till) som används till att sortera vad de skall bära/hantera i koppling till dess klient.

alltså jag skriver detta med allvar och humor - även om humorn kanske inte går fram---vet ej - humorn är hur jag redogör - som om jag har sån jävvla koll :)

kram
2012-12-05

  katastrofromantiker
Låter inte som någon vidare bra psykolog...
Nog förväntar man sig att de ska hantera det bättre än andra, men tyvärr verkar det inte lämnas några sådana garantier...
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn