Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Jag står på gränsen mellan
galen och psykad

Rädda mig
ta mig härifrån

Jag är en vandrande epidemi

Snälla
bota mig bara

Jag vet inte vad som har gjort mig så här

Men rädda mig ifrån det
jag är för svag

Hela min värld är upp och ner

Hjälp mig att vända tillbaks den




Fri vers (Fri form) av Jonna Ståhlberg
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-04 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Ståhlberg
Jonna Ståhlberg