Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting

vad händer om jag säger nej?

jag vet att de är mycket svårare för mig
än för dig.

du tar de som en lyckospark
medan
jag ser de mörkaste i livet

jag orkar inte
jag vill inte

hur ska du förstå?
när du inte ens förstår min tystnad?
hur ska du förstå mina ord?
för jag förstår inte.




Fri vers av ordknulleri
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-04 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordknulleri
ordknulleri