Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig


vi bor i världens mest jämställda lägenhet

vi köpte diskmaskin
och busskort

vi känner fredens bultande ångest tar vid
du lägger svansen runt min hals




Fri vers (Fri form) av Processan
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-05 00:07



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Nu har jag läst flera av Dina dikter. Du växer så det knakar. Du gläder mig.
Fortsätt! Du har gnistan!
2012-12-11

  Lars E Jönsson
Härlig text
2012-12-10

  Akvamarin
Den här texten läser jag om och om igen.
Kan inte släppa den, den suger mig till sig.
Skickligt uppbyggd. Imponerande!

2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Processan
Processan