Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hugg är ett hugg. Oavsett



Det finns ingen perfektion
i ditt liv
och vad är ett lyckligt slut
egentligen
om inte dagen du slutar andas
det skulle jag inte kalla lycka

det finns ingen kontinuitet i ett kodak moment
det finns ingen varaktighet i nu
det finns en sårbarhet och en spricka
du spricker upp & du går i bitar om vartannat
&
det är så det är
inte mer eller mindre
en spricka

metallsmaken i munnen
är för en gångs skull
utan bedövning

utan att sockra blir min rädsla
för besk för att svälja

så jag spottar halvsanningar
& hoppas att den drunknar i saliv



hoppet är det sista som lämnar människan
säger dom
men du är inte hoppet






Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 241 gånger
Publicerad 2012-12-05 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij