Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JulKris






Pappa ser ut som ett fån

Har tagit alldeles för stora lån

Mamma går på whiskey & mogadon

De måste ha bedövning

Efter ännu en julprövning

Men det känns verkligen skit

att ha köpt så mycket på kredit

Jul jul strålande jul

Bara sonen som har kul

Spelar sina nya TV-spel

Massor av klappar inte fel

Mamma ger pappan stryk

som kör henne till akutpsyk

Där blir hon inlagd

Vårdpersonalen gör en bragd

Där blir hon äntligen älskad & sedd

& träffar sin nya man skötaren Ted.






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-05 02:01



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Julpsykos - i ett nötskal!
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP